O nama

Ako želite da saznate više o nama, na pravom ste mestu. Pročitajte kako biste saznali kako smo uspeli da tako brzo razvijemo poslovanje.

Mi smo

Osnovna delatnost agencije BeostatuS je posredovanje u kupoprodaji nekretnina uz poštovanje najviših etičkih principa i usvojenog “Kodeksa poslovne etike posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti.”
 
Agencija za nekretnine BeostatuS okuplja agente sa višegodišnjim iskustvom na beogradskom tržištu nekretnina. Imamo iskustva u svim fazama kupoprodajnog procesa; od prikupljanja obrade i analize podataka, provere dokumentacije, marketinga, posredovanja, vođenja pregovora i kupoprodajnog procesa.
 
Želimo da naglasimo da u poslovanju posebnu pažnju stavljamo na zadovoljstvo naših klijenata jer svojim profesionalnim poslovnim pristupom im pružamo sigurnost, efikasnost, pouzdanost i zagarantovanu diskreciju.
 
Sa ponosom kao članica “Klastera” i “Grupacije posrednika” u Privrednoj Komori Srbije smo i licencirani član Nacionalne Asocijacije REALTORA u Sjedinjenim Američkim Državama sa specijalizacijom ABR (akreditovani zastupnik kupca) i SRS ( specijalizovani zastupnik prodavca ), što nam omogućava da posredujemo u prodaji i kupovini nepokretnosti u SAD i obrnuto pod jednakim uslovima koji vladaju na tom tržištu.

Pravo

Advokat Tomislav B. Mihajlović

Za ispravnost dokumentacije, ugovora i pravnih činjenica - Tomislav B. Mihajlović advokat agencije BeostatuS