Politika privatnosti za BeostatuS nekretnine

U kompaniji Beostatus nekretnine, kojoj se može pristupiti sa beostatus.rs, jedan od glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i beleži Beostatus nekretnine i kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili tražite više informacija o našoj Politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa informacijama koje su delili i / ili prikupljali u Beostatus nekretninama. Ova politika se ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili putem kanala koji nisu ove veb lokacije. Naša Politika privatnosti kreirana je uz pomoć Generatora politike privatnosti.

Pristanak

Korišćenjem naše veb stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim uslovima.

Informacije koje prikupljamo

Lični podaci koje tražite od vas i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih date biće vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da navedete svoje lične podatke.

Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona, sadržaj poruke i / ili prilozi koje nam možete poslati i bilo koje druge informacije koje odlučite da pružite.

Kada se registrujete za nalog, možemo zatražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, ime kompanije, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na razne načine, uključujući:

• Obezbeđivanje, upravljanje i održavnje naše veb stranice

• Poboljšavanje, personalizovanje i proširivanje naše veb stranice

• Razumevanje i analiziranje kako koristiti našu veb stranicu

• Razvijanje novih proizvoda, usluga, funkcija i funkcionalnosti

• Komunikaciju sa vama, bilo direktno ili preko jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako biste vam obezbedili ažuriranja i druge informacije u vezi sa veb lokacijom, a u marketinške i promotivne svrhe

• Pronalaženje i sprečavanje prevara

Datoteke sa beleškama

Beostatus nekretnine sledi standardnu proceduru korišćenja datoteka evidencije. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posete veb lokacije. Sve hosting kompanije rade ovo i deo analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese Internet protokola (IP), tip pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), pečat datuma i vremena, stranice sa referencama / izlazima i moguće broj klikova. Oni nisu povezani sa bilo kojim informacijama koje mogu lično da vas identifikuju. Svrha informacija je za analizu trendova, administriranje veb lokacije, praćenje kretanja korisnika na veb lokaciji i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i veb svetionici

Kao i bilo koja druga veb lokacija, Beostatus nekretnine koristi „kolačiće“. Ovi kolačići se koriste za čuvanje informacija, uključujući želje posetilaca i stranice na veb lokaciji kojima je posetilac pristupio ili ih posetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i / ili drugih informacija.

Za opšte informacije o kolačićima, pročitajte „Šta su kolačići“.

Politike privatnosti oglašavača

Ovu listu možete potražiti da biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera kompanije Beostatus nekretnine.

Nezavisni serveri oglasa ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili veb-svetionika koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Beostatus nekretninama, a koje se šalju direktno u pregledač korisnika. Oni automatski dobiju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da Beostatus nekretnine nema pristup ovim kolačićima koje koriste nezavisni oglašavači ili ih ne kontroliše.

Politike privatnosti trećih lica

Politika privatnosti Beostatus nekretnine ne odnosi se na druge oglašavače ili veb lokacije. Stoga vam savetujemo da detaljnije informacije potražite u odgovarajućim Politikama privatnosti ovih nezavisnih servera za oglase. Može sadržati njihovu praksu i uputstva o tome kako da se onemoguće određene opcije.

Možete da onemogućite kolačiće pomoću pojedinačnih opcija pregledača. Da biste znali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima pomoću određenih veb pregledača, one se mogu naći na odgovarajućim veb lokacijama pregledača.

CCPA prava na privatnost (ne prodajte moje lične podatke)

Prema CCPA, između ostalih prava, potrošači u Kaliforniji imaju pravo na:

Zahtevajte da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i određene delove ličnih podataka koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.

Zahtevajte od preduzeća da izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.

Zahtevajte da preduzeće koje prodaje lične podatke potrošača ne prodaje lične podatke potrošača.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Želeli bismo da budemo sigurni da ste u potpunosti svesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

Pravo na pristup – Imate pravo da zahtevate kopije svojih ličnih podataka. Za ovu uslugu možemo vam naplatiti malu naknadu.

Pravo na ispravak – Imate pravo da zahtevate da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netačne. Takođe imate pravo da zahtevate da upotpunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje – Imate pravo da zahtevate da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo da podnesete prigovor na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo u drugu organizaciju ili direktno vama pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije o deci

Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite deci dok koriste Internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i / ili nadgledaju i vode njihove mrežne aktivnosti.

Beostatus nekretnine svesno ne prikuplja nikakve lične podatke koji se mogu identifikovati od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete pružilo takve informacije na našoj veb lokaciji, toplo vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da to odmah učinimo uklonite takve podatke iz naše evidencije.